Nieuwbouw Werkendam

Achter de Schans - Jansen Bouwontwikkeling

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het ligt fraai achter een karakteristieke dijk, De Schans. Op deze website lees je alles over het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans.

Achter de Schans Fase 2

Eerste woningen Fase 2

Achter de Schans bestaat straks uit ongeveer 300 woningen. Fase 1, met circa 150 woningen, is in aanbouw en Fase 2, met eveneens circa 150 woningen, is in voorbereiding. Inmiddels heeft stedenbouwkundig bureau SAB de plankaart van het inrichtingsplan van Fase 1 en 2 uitgewerkt. Het inrichtingsplan is via de onderstaande button te bekijken.

De Visie op Beeldkwaliteit van Fase 2 wordt binnenkort vastgesteld. Net als Fase 1 bestaat Fase 2 uit meerdere woonbuurten met een eigen invulling, sfeer en karakter. De verschillen ontstaan door de openbare ruimte verschillend in te richten en door de bouw van woningen in diverse architectuurstijlen. In Fase 2 worden straks onder andere grondgebonden koopwoningen, huurwoningen, huurappartementen en een aantal bouwkavels aangeboden. In de woonbuurten wordt het waterrijk en groen wonen. De start verkoop van Fase 2 is vooralsnog in het voorjaar van 2024 gepland, te starten met minimaal 9 woningen.

Bekijk het inrichtingsplan van Fase 1 en Fase 2

Achter de Schans Fase 1

44 woningen in Fase 1A en 17 woningen in Fase 1B

In Fase 1A zijn er door Jansen Bouwontwikkeling 44 woningen aangeboden, verdeeld over verschillende woningtypes: 2 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 20 hoek- en tussenwoningen.
In Fase 1B zijn er 17 hoek- en tussenwoningen aangeboden, waaronder ook 10 starterswoningen.

Bouw fase 1 gestart
De bouw van Fase 1 is gestart en de eerste woningen worden al in het voorjaar van 2024 opgeleverd. Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Werkendam? Bekijk de nog beschikbare woningen op de klikbare situatiekaart. Je bent van harte welkom bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem. De makelaar kan je alles over het aanbod vertellen. Loop gerust binnen!

Bekijk de situatiekaart

Fase 1 en Fase 2

Verkoopplanning

De woningen van Fase 1A zijn op 21 april 2022 in verkoop gegaan. De 17 hoek- en tussenwoningen van Fase 1B zijn donderdag 13 oktober 2022 in verkoop gegaan. Binnen Fase 1A is er op 16 maart 2023 nieuw aanbod gekomen: 4 levensloopbestendige woningen (type S).
De verkoop van Fase 2 start in het voorjaar van 2024 met onder andere 9 woningen in de wijk 'Op de Rieteilanden'. Deze woningen zijn van de hand van Schippers Architecten BNA. Lees er meer over bij Nieuws op de website.

Er staat nog een enkele fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoning van Fase 1 te koop. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling. Bekijk het actuele aanbod. Interesse? Neem contact op met Dé Makelaars van Altena.

Lees meer over de verkoopplanning

Interesse?

Schrijf je in!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Samenwerking

Achter de Schans

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Lees meer over het project

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl