Balans tussen rust en reuring

Droom je van een woonplek waar je de rust van de natuur kunt ervaren, maar ook alle voorzieningen bij de hand hebt? Waar je in het weekend wakker wordt en in no-time in de polder bent voor een heerlijke wandeling? En vervolgens op je gemak het dorp inloopt voor lekkere verse broodjes voor je ontbijt? Waar je door de week zo op de snelweg of in de bus zit om naar je werk te reizen? Kies je voor nieuwbouwproject Achter de Schans in Werkendam, dan heb je het allemaal!

Ligging

Wat maakt nieuwbouwproject Achter de Schans zo bijzonder? Door de ligging aan de rand van Werkendam is het ingebed tussen het bruisende dorpscentrum én de rust en weidsheid van de polders. De perfecte balans tussen rust en reuring dus!

Ook de ligging van Werkendam zelf kan je uniek noemen. Het ligt aan Nationaal Park De Biesbosch en het rivierengebied van de Merwede. Maar ondanks al deze weidsheid en natuur, ligt het absoluut niet afgesloten van de buitenwereld. De omliggende steden zoals Dordrecht, Gorinchem en Zaltbommel zijn snel te bereiken. Door een goede aansluiting aan de A27 reis je eenvoudig naar Utrecht en Breda.

Walhalla voor natuurliefhebbers

Nationaal Park De Biesbosch is een van de bekendste natuurgebieden van Nederland. Het is een unieke rivierdelta met getij. Met zijn wilgenbossen, eilanden en kreken is het een dynamisch en avontuurlijk natuur- en recreatiegebied. Als nieuwe bewoner van Achter de Schans is dit prachtige gebied bijna je achtertuin! En dan hebben we het nog niet eens over de uiterwaarden van de rivier de Merwede. Ook dit gebied nodigt je uit om te komen fietsen, wandelen of hardlopen.

Alles voor een actief leven

Werkendam biedt van alles voor mensen die van een actief leven houden. Vermaak is er genoeg te vinden in het gezellige dorpscentrum met zijn vele historische gebouwen. Voor kinderen is er een ruim aanbod aan basisscholen. Ook in je vrije tijd hoef je je absoluut niet te vervelen. Voor bijna elke hobby, of dat nu natuur, cultuur of sport is, is er wel een vereniging.

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl