Nieuws

donderdag 24 november 2022

Start verkoop 4 levensloopbestendige woningen Fase 1A

Het is zover! De verkoop van de 4 levensloopbestendige woningen (type R) van Achter de Schans Fase 1A is gestart. Op de website is alle verkoopdocumentatie van de woningen te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Een gedrukt exemplaar van de brochure kunt u bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem ophalen. Inschrijven kan tot en met maandag 12 december a.s. om 9.00 uur.

Bekijk het woningaanbod op de website

Donderdag 10 november 2022

Nieuw aanbod Fase 1A: 4 levensloopbestendige woningen!

In het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling in Achter de Schans Fase 1A bieden wij nu 4 levensloopbestendige woningen (type R) aan! Deze woningen hebben een volledig woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn optioneel extra kamers en een badkamer te realiseren.

Op donderdag 24 november is het zover, dan start de verkoop om 12.00 uur! De 4 levensloopbestendige woningen liggen in woonbuurt 'In 't Veld' en zijn ontworpen door CIER Architecten BNA. Het betreft: 2 woningen van type R1 (bouwnummer 41 en 44, woonoppervlakte circa 138 m2) en 2 woningen van type R2 (bouwnummer 42 en 43, woonoppervlakte circa 132 m2).

Op de website zijn nu de exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden per bouwnummer te bekijken. Zet je voorkeuren alvast in je account!

Bekijk de levensloopbestendige woningen

Woensdag 2 november 2022

Volg de beschikbaarheid van de woningen

De inschrijving voor de woningen van Achter de Schans Fase 1B is op maandag 31 oktober 2022 om 9.00 uur gesloten. De inschrijvers worden uiterlijk 4 november a.s. door de makelaar over de uitslag van de toewijzing geïnformeerd. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst.

De beschikbaarheid van de woningen wordt op de klikbare situatiekaart bijgewerkt en is daarmee 'live' te volgen. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

Volg het actuele aanbod

Donderdag 13 oktober 2022

Verkoop Fase 1B gestart!

Het is zover, de verkoop van 17 woningen van het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans Fase 1B is gestart. Het aanbod betreft 17 hoek- en tussenwoningen, waaronder ook 10 starterswoningen. Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van deze woningtypes te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem kan je terecht voor de volledige meerwerklijst en voor vragen over de woningen. Inschrijven kan tot maandag 31 oktober om 9.00 uur.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Vrijdag 30 september 2022

Woningaanbod Fase 1B online - geef je woningvoorkeuren door

Op donderdag 13 oktober a.s. om 12.00 uur start de verkoop van Achter de Schans Fase 1B, het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling. De woningen zijn nu alvast op de website gepubliceerd! De situatiekaart met het aanbod en de ligging van de 17 hoek- en tussenwoningen, waaronder ook 10 starterswoningen, is al te bekijken. Je vindt er de exterieurimpressies, interieurimpressies, sfeerplattegronden en indicatieve prijzen per bouwnummer. En je kunt alvast je voorkeuren voor de bouwnummers in je account zetten. Bekijk het woningaanbod. Waar kies jij voor?

Bekijk de woningen

Maandag 27 juni 2022

Enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar!

Er zijn nog enkele van de fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling.

Bekijk het actuele aanbod. Heb je interesse? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

Bekijk het actuele aanbod

Donderdag 21 april 2022

Verkoop Achter de Schans Fase 1A is gestart!

Het is zover, de verkoop van 44 woningen van het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans Fase 1A is gestart. Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van de woningtypes te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Ga voor de verkoopbrochure langs bij De Makelaars van Altena in Woudrichem. Inschrijven kan tot maandag 9 mei om 9.00 uur.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Donderdag 24 februari 2022

Informatieavond Achter de Schans Werkendam

Op maandag 7 maart 2022 van 19.00-21.00 uur vindt er in de kantine van Kozakken Boys een informatieavond over de nieuwbouw van Achter de Schans plaats. Tijdens deze avond zijn medewerkers van de gemeente Altena aanwezig om meer te laten zien over de indeling en opzet van de wijk. De projectontwikkelaars zijn aanwezig met informatie over en afbeeldingen van woningen.

Kom ook naar de lasershow! Rond 19.15 uur is er een startmoment van het project met een lasershow rond het hoofdveld van Kozakken Boys. U bent van harte uitgenodigd om hiernaar te komen kijken.

Datum - Maandag 7 maart 2022
Tijd - 19.00-21.00 uur
Locatie - Sportpark De Zwaaier, Kantine Kozakken Boys
Adres - Nieuwe Kozakken Stoep 1, Werkendam

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl