Nieuws

Donderdag 4 juli 2024

Verkoop Fase 2A is gestart!

Het is zover! De verkoop van de 30 woningen van Achter de Schans Fase 2A is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en de prijslijst bij het tabblad downloads van elk bouwnummer. In de 'Instructies en spelregels' lees je meer over het verkoopproces. Bij Dé Makelaars van Altena kan je de verkoopbrochure ophalen en al jouw vragen stellen.

Je kunt je tot maandag 19 augustus a.s. 9.00 uur online inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Heb je al eerder voorkeuren doorgegeven? Dan kan je de voorkeuren nu in je account bevestigen. Zo schrijf je je definitief in. Vergeet daarbij de verkoopvragenlijst en de financiële zekerheidstelling niet! Inschrijven vóór 12 juli 2024 geeft je voorrang bij een eventuele loting.

Bekijk het woningaanbod en schrijf je in!

Donderdag 20 juni 2024

Geef nu je voorkeuren door!

Zet donderdag 4 juli a.s. in je agenda! Dan start om 16.00 uur de verkoop van de woningen in Achter de Schans Fase 2A. De situatiekaart, exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden kun je nu bekijken. Je kunt je alvast inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Welke woning kies jij?

Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledig ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing voor een bouwnummer. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start, kan je dit formulier uploaden in de digitale inschrijfmodule.

Bekijk de woningen en schrijf je in!

Donderdag 21 maart 2024

Fase 2A: 30 nieuwe woningen

Er is goed nieuws. Alle woningen van het aanbod van Jansen Bouwontwikkeling van Achter de Schans Fase 1 zijn verkocht en naar verwachting start in het voorjaar de verkoop van de eerste 30 nieuwbouwwoningen in Fase 2A! De nieuwe fase bestaat uit twee woonbuurten met een eigen invulling, sfeer en karakter. De verschillen ontstaan door de openbare ruimte gevarieerd in te richten en door de bouw van woningen in diverse architectuurstijlen. In de woonbuurten wordt het waterrijk en groen wonen.

De 30 koopwoningen omvatten diverse types:
- 21 hoek- en tussenwoningen 
- 4 twee-onder-één-kap-woningen
- 4 levensloopbestendige woningen
- 1 vrijstaande woning
Via de onderstaande button kom je meer te weten over het nieuwe woningaanbod. 

Lees meer over de woningen van Fase 2A

Dinsdag 30 januari 2024

Woningaanbod Fase 2

In Fase 2 ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling in totaal 44 koopwoningen. Dit voorjaar worden in eerste instantie onder andere 9 koopwoningen in verschillende types aangeboden:
- 1 vrijstaande woning, type A
- 4 levensloopbestendige woningen, type B
- 4 twee-onder-één-kapwoningen, type C
Deze impressie geeft een beeld van deze woningen. Bij de start verkoop worden de verkoopprijzen bekend gemaakt. Ook dit keer verzorgt Dé Makelaars van Altena de verkoop. Houd de nieuwsbrieven in de gaten, zo blijf je volledig op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vrijdag 8 september 2023

Feestelijke start bouw

Onder zomerse omstandigheden is vrijdagmiddag de start van de bouw van nieuwbouwwijk Achter de Schans gevierd. Wethouders Hans Tanis en Shah Sheikkariem openden samen met projectontwikkelaars Jansen Bouwontwikkeling en Van Wanrooij Projectontwikkeling de bouw, door een lint van één van de bruggen naar de nieuwe wijk in Werkendam door te knippen. Hierbij waren onder andere de woning- en kavelkopers van de eerste 150 woningen aanwezig. De eerste projectmatige woningen worden naar verwachting in het voorjaar van 2024 opgeleverd. Lees meer >> en bekijk ook de film van de prachtige middag!

Bekijk de aftermovie

Vrijdag 25 augustus 2023

Inloopmoment op de bouwlocatie

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning van het mooie plan en wil je graag een kijkje nemen? Je bent van harte welkom bij het inloopmoment op de bouwlocatie. Kom op 8 september a.s. vrijblijvend langs, bekijk de prachtige wijk in aanbouw en kom meer te weten over de nog beschikbare woningen!

Inloopmoment op de bouwlocatie
Vrijdag 8 september 2023 | 17.00 - 19.00 uur
Kantine Kozakken Boys, Nieuwe Kozakken Stoep 1, Werkendam

Vrijdag 30 juni 2023

Laatste woningen beschikbaar

De individuele gesprekken tussen de kopers en de kopersbegeleider van Reuvers Bouw & Ontwikkeling hebben inmiddels plaatsgevonden en het meer- en minderwerk is reeds afgestemd. Heb je ook in interesse is een nieuwbouwwoning die voldoet aan al je woonwensen? Er zijn nu nog 3 twee-onder-één-kapwoningen en 1 tussenwoning beschikbaar. Het betreft de bouwnummers 73, 81, 83 en 122.
Bekijk de impressies van deze ruime woningen op de website, je vindt er alle benodigde informatie. Past de woning niet helemaal bij jouw woonwensen? Het is mogelijk te kiezen voor meer- en minderwerk, maar ook voor een oplossing op maat. Wil je meer weten? Neem dan contact op met De Makelaars van Altena, zij vertellen je graag meer over deze woningen.

Neem contact op met de makelaar

Vrijdag 30 juni 2023

De bouw is gestart

Reuvers Bouw & Ontwikkeling is gestart met de bouw van de 61 woningen in nieuwbouwplan Achter de Schans! De 37 hoek- en tussenwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 2 vrijstaande woningen liggen aan de Trekschuit, Kempenaar, Kromsteven, Spits, Zandaak en Boeier in Werkendam.
De bouw is gestart met het boren van de warmtebronnen en het ontgraven van de bouwputten. Inmiddels is de aannemer met het grondwerk begonnen. Vervolgens worden de funderingspalen uitgezet en geplaatst, wordt de wapening en fundering aangebracht en kan de begane grondvloer worden gelegd. Daarna kan gestart worden met de dragende binnenwanden van de woningen.

Dinsdag 14 maart 2023

Nieuw aanbod: 4 levensloopbestendige woningen - type S

Vanaf vandaag is er nieuw aanbod in de buurt ‘In ’t Veld’ van Achter de Schans Werkendam! Het betreft 4 levensloopbestendige woningen - woningtype S. Deze woningen liggen aan het groen ingerichte woonpad (Boeier). De woningen van dit type hebben een grote slaapkamer en een badkamer op de begane grond, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een heerlijke ruime tuin. Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van deze woningen te vinden, waaronder de plattegronden, prijslijst en verkooptekeningen.

Heb je interesse in één van deze woningen? Neem dan snel contact op met Dé Makelaars van Altena:
Burg. van der Lelystraat 16a
4285 BL Woudrichem
T 0183-307040
E woudrichem@dmva.nl

Bekijk woningtype S

Donderdag 2 februari 2023

Realisatieovereenkomst getekend

Vandaag ondertekenden Reuvers Ontwikkeling & Bouw en Jansen Bouwontwikkeling de realisatieovereenkomst voor de bouw van 61 woningen in Fase 1 van nieuwbouwplan Achter de Schans Werkendam. Tonnie Reuvers, directeur van Reuvers Ontwikkeling & Bouw, en Jeroen Jeukens, directeur van Jansen Bouwontwikkeling, kijken samen uit naar de realisatie van de woningen. De prognose is om aan het einde van het tweede kwartaal van 2023 met de bouw te starten.

Er zijn nog enkele woningen te koop. Bekijk het actuele aanbod op de klikbare kaart. Ben je geïnteresseerd in een woning op deze prachtige locatie? Neem dan contact op met De Makelaar van Altena. Zij informeren je graag over de nog beschikbare woningen.

Neem contact op met de makelaar

Donderdag 22 december 2022

Aannemer geselecteerd - omgevingsvergunningen verleend!

De aannemer voor de woningen van Achter de Schans Fase 1 is geselecteerd. Reuvers Ontwikkeling & Bouw (uit Oss) zal de woningen bouwen. Het is de prognose om aan het einde van het tweede kwartaal van 2023 met de bouw te starten. De werkzaamheden voor het zogeheten 'bouwrijp maken' verlopen voorspoedig en volgens de planning. Reuvers Ontwikkeling & Bouw informeert de kopers begin 2023 nader over de planning van de bouw.

De omgevingsvergunningen zijn verleend en, met uitzondering van de omgevingsvergunning van de 4 levensloopbestendige woningen, inmiddels ook onherroepelijk. De verwachting is dat de omgevingsvergunning van de 4 levensloopbestendige woningen ook nog in 2022 onherroepelijk wordt.

Donderdag 22 december 2022

Bestemmingsplan fase 2 onherroepelijk

Er is goed nieuws te melden over het bestemmingsplan voor Achter de Schans fase 2: dit bestemmingsplan is onherroepelijk! Er is op het bestemmingsplan geen bezwaar of beroep binnengekomen. Dit betekent dat wij doorgaan met de ontwikkeling voor fase 2. Meld je aan voor de nieuwsbrief dan houden wij je van de voortgang op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

maandag 12 december 2022

Toewijzing van de levensloopbestendige woningen Fase 1A

De inschrijving voor de verkoop van de 4 levensloopbestendige woningen van Achter de Schans is vandaag gesloten. Dat betekent dat de makelaars alle inschrijvers zullen beoordelen en de woningen zullen toewijzen. Naar verwachting worden de inschrijvers uiterlijk vrijdag 16 december a.s. door de makelaar over de uitslag van de toewijzing geïnformeerd. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij je automatisch op de reservelijst.

De beschikbaarheid van de woningen wordt op de klikbare situatiekaart bijgewerkt en is daarmee 'live' te volgen. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena!

Bekijk het actuele aanbod

donderdag 24 november 2022

Start verkoop 4 levensloopbestendige woningen Fase 1A

Het is zover! De verkoop van de 4 levensloopbestendige woningen (type R) van Achter de Schans Fase 1A is gestart. Op de website is alle verkoopdocumentatie van de woningen te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Een gedrukt exemplaar van de brochure kunt u bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem ophalen. Inschrijven kan tot en met maandag 12 december a.s. om 9.00 uur.

Bekijk het woningaanbod op de website

Donderdag 10 november 2022

Nieuw aanbod Fase 1A: 4 levensloopbestendige woningen!

In het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling in Achter de Schans Fase 1A bieden wij nu 4 levensloopbestendige woningen (type R) aan! Deze woningen hebben een volledig woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn optioneel extra kamers en een badkamer te realiseren.

Op donderdag 24 november is het zover, dan start de verkoop om 12.00 uur! De 4 levensloopbestendige woningen liggen in woonbuurt 'In 't Veld' en zijn ontworpen door CIER Architecten BNA. Het betreft: 2 woningen van type R1 (bouwnummer 41 en 44, woonoppervlakte circa 138 m2) en 2 woningen van type R2 (bouwnummer 42 en 43, woonoppervlakte circa 132 m2).

Op de website zijn nu de exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden per bouwnummer te bekijken. Zet je voorkeuren alvast in je account!

Bekijk de levensloopbestendige woningen

Woensdag 2 november 2022

Volg de beschikbaarheid van de woningen

De inschrijving voor de woningen van Achter de Schans Fase 1B is op maandag 31 oktober 2022 om 9.00 uur gesloten. De inschrijvers worden uiterlijk 4 november a.s. door de makelaar over de uitslag van de toewijzing geïnformeerd. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen, dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst.

De beschikbaarheid van de woningen wordt op de klikbare situatiekaart bijgewerkt en is daarmee 'live' te volgen. Heb je nog interesse in een woning? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

Volg het actuele aanbod

Donderdag 13 oktober 2022

Verkoop Fase 1B gestart!

Het is zover, de verkoop van 17 woningen van het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans Fase 1B is gestart. Het aanbod betreft 17 hoek- en tussenwoningen, waaronder ook 10 starterswoningen. Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van deze woningtypes te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem kan je terecht voor de volledige meerwerklijst en voor vragen over de woningen. Inschrijven kan tot maandag 31 oktober om 9.00 uur.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Vrijdag 30 september 2022

Woningaanbod Fase 1B online - geef je woningvoorkeuren door

Op donderdag 13 oktober a.s. om 12.00 uur start de verkoop van Achter de Schans Fase 1B, het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling. De woningen zijn nu alvast op de website gepubliceerd! De situatiekaart met het aanbod en de ligging van de 17 hoek- en tussenwoningen, waaronder ook 10 starterswoningen, is al te bekijken. Je vindt er de exterieurimpressies, interieurimpressies, sfeerplattegronden en indicatieve prijzen per bouwnummer. En je kunt alvast je voorkeuren voor de bouwnummers in je account zetten. Bekijk het woningaanbod. Waar kies jij voor?

Bekijk de woningen

Maandag 27 juni 2022

Enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar!

Er zijn nog enkele van de fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling.

Bekijk het actuele aanbod. Heb je interesse? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

Bekijk het actuele aanbod

Donderdag 21 april 2022

Verkoop Achter de Schans Fase 1A is gestart!

Het is zover, de verkoop van 44 woningen van het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans Fase 1A is gestart. Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van de woningtypes te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Ga voor de verkoopbrochure langs bij De Makelaars van Altena in Woudrichem. Inschrijven kan tot maandag 9 mei om 9.00 uur.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Donderdag 24 februari 2022

Informatieavond Achter de Schans Werkendam

Op maandag 7 maart 2022 van 19.00-21.00 uur vindt er in de kantine van Kozakken Boys een informatieavond over de nieuwbouw van Achter de Schans plaats. Tijdens deze avond zijn medewerkers van de gemeente Altena aanwezig om meer te laten zien over de indeling en opzet van de wijk. De projectontwikkelaars zijn aanwezig met informatie over en afbeeldingen van woningen.

Kom ook naar de lasershow! Rond 19.15 uur is er een startmoment van het project met een lasershow rond het hoofdveld van Kozakken Boys. U bent van harte uitgenodigd om hiernaar te komen kijken.

Datum - Maandag 7 maart 2022
Tijd - 19.00-21.00 uur
Locatie - Sportpark De Zwaaier, Kantine Kozakken Boys
Adres - Nieuwe Kozakken Stoep 1, Werkendam

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl