Nieuws

Maandag 27 juni 2022

Enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar!

Er zijn nog enkele van de fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling.

Bekijk het actuele aanbod. Heb je interesse? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

Bekijk het actuele aanbod

Donderdag 21 april 2022

Verkoop Achter de Schans Fase 1A is gestart!

Het is zover, de verkoop van 44 woningen van het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans Fase 1A is gestart. Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van de woningtypes te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Ga voor de verkoopbrochure langs bij De Makelaars van Altena in Woudrichem. Inschrijven kan tot maandag 9 mei om 9.00 uur.

Bekijk het aanbod

Donderdag 24 februari 2022

Informatieavond Achter de Schans Werkendam

Op maandag 7 maart 2022 van 19.00-21.00 uur vindt er in de kantine van Kozakken Boys een informatieavond over de nieuwbouw van Achter de Schans plaats. Tijdens deze avond zijn medewerkers van de gemeente Altena aanwezig om meer te laten zien over de indeling en opzet van de wijk. De projectontwikkelaars zijn aanwezig met informatie over en afbeeldingen van woningen.

Kom ook naar de lasershow! Rond 19.15 uur is er een startmoment van het project met een lasershow rond het hoofdveld van Kozakken Boys. U bent van harte uitgenodigd om hiernaar te komen kijken.

Datum - Maandag 7 maart 2022
Tijd - 19.00-21.00 uur
Locatie - Sportpark De Zwaaier, Kantine Kozakken Boys
Adres - Nieuwe Kozakken Stoep 1, Werkendam

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl