Nieuwbouw Werkendam

Achter de Schans - Jansen Bouwontwikkeling

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het heeft een fraaie ligging achter een karakteristieke dijk, De Schans. Op deze website lees je alles over het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans.

Nieuw aanbod: 4 levensloopbestendige woningen - type S
Er is nieuw aanbod in de buurt ‘In ’t Veld’ van Achter de Schans Werkendam! Het betreft 4 levensloopbestendige woningen - woningtype S. Deze woningen liggen aan het groen ingerichte woonpad (Boeier). De woningen van dit type hebben een grote slaapkamer en een badkamer op de begane grond, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een heerlijke ruime tuin.

Bekijk nieuw woningaanbod type S

Achter de Schans Fase 1

44 woningen in Fase 1A en 17 woningen in Fase 1B

In Fase 1A zijn er door Jansen Bouwontwikkeling 44 woningen aangeboden, verdeeld over verschillende woningtypes: 2 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 20 hoek- en tussenwoningen. Heb je interesse in de nog beschikbare levensloopbestendige woningen of twee-onder-één-kapwoningen? Neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

In Fase 1B zijn er 17 hoek- en tussenwoningen aangeboden, waaronder ook 10 starterswoningen. Bekijk de ligging van de woningen op de klikbare situatiekaart.

Bekijk de situatiekaart

Fase 1A en 1B

Verkoopplanning

De woningen van Fase 1A zijn op 21 april 2022 in verkoop gegaan. De verkoop is op maandag 9 mei om 9.00 uur gesloten. Er zijn nog enkele fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling. Binnen Fase 1A is er nu nieuw aanbod: 4 levensloopbestendige woningen (type S). Bekijk het actuele aanbod. Interesse? Neem contact op met Dé Makelaars van Altena.

De 17 hoek- en tussenwoningen van Fase 1B zijn donderdag 13 oktober om 12.00 uur in verkoop gegaan. Ook deze verkoop verloopt via Dé Makelaars van Altena in Woudrichem.

Lees meer over de verkoopplanning

Interesse?

Schrijf je in!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Samenwerking

Achter de Schans

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Lees meer over het project

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl