Nieuwbouw Werkendam

Achter de Schans - Jansen Bouwontwikkeling

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het ligt fraai achter een karakteristieke dijk, De Schans. Op deze website lees je alles over het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans.

Achter de Schans Fase 2

Waterrijk en groen wonen met veel variatie

Achter de Schans bestaat straks uit ongeveer 300 woningen. Fase 1, met circa 150 woningen, is in aanbouw en Fase 2, met eveneens circa 150 woningen, is in voorbereiding. Inmiddels heeft stedenbouwkundig bureau SAB het inrichtingsplan van Fase 1 en 2 uitgewerkt. Het inrichtingsplan is via de onderstaande button te bekijken.

Net als Fase 1 bestaat Fase 2 uit meerdere woonbuurten met een eigen invulling, sfeer en karakter. De verschillen ontstaan door de openbare ruimte gevarieerd in te richten en door de bouw van woningen in diverse architectuurstijlen. In Fase 2 worden straks onder andere grondgebonden koopwoningen, huurwoningen, huurappartementen en een aantal bouwkavels aangeboden. In de woonbuurten wordt het waterrijk en groen wonen. De verkoop van de 30 woningen van Fase 2A start donderdag 4 juli 2024 om 16.00 uur. Fase 2B omvat 14 woningen: 8 hoek- en tussenwoningen en 6 starterswoningen. Te zijner tijd volgt daar meer informatie over.

Bekijk het inrichtingsplan van Fase 1 en Fase 2

Woningen Fase 2A

30 koopwoningen

In Fase 2A worden door Jansen Bouwontwikkeling 30 woningen in verkoop gebracht, verdeeld over verschillende woningtypes: hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en een vrijstaande woning.

Wil je ook duurzaam en gasloos wonen in de nieuwste wijk van Werkendam? Bekijk dan de woningen op de website. De verkoop start donderdag 4 juli 2024 om 16.00 uur. Je kunt je nu alvast voorinschrijven. Neem contact op met Dé Makelaars van Altena in Woudrichem voor vragen over de woningen van Fase 2.

Bekijk het woningaanbod van Fase 2A

Planning Fase 2A

Start verkoop 4 juli 2024

Op de website zijn nu de situatiekaart, exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden van Fase 2A te bekijken. Je kunt je alvast inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur!

De verkoop van Fase 2A, met 21 woningen in de woonbuurt 'In 't Veld' en 9 woningen in 'Op de Rieteilanden', start donderdag 4 juli 2024 om 16.00 uur. Het inschrijfproces loopt tot maandag 19 augustus 2024, 9.00 uur.

Later worden er nog 14 woningen in Fase 2B in verkoop gebracht. Bekijk de planning en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je over het nieuwe aanbod geïnformeerd blijft.

Bekijk de planning

Interesse?

Schrijf je in!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Samenwerking

Achter de Schans

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Lees meer over het project

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl