Nieuwbouw Werkendam

Achter de Schans - Jansen Bouwontwikkeling

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het ligt fraai achter een karakteristieke dijk, De Schans. Op deze website lees je alles over het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans.

Achter de Schans Fase 2

Waterrijk en groen wonen met veel variatie

Achter de Schans bestaat straks uit ongeveer 300 woningen. Fase 1, met circa 150 woningen, is in aanbouw en Fase 2, met eveneens circa 150 woningen, is in voorbereiding. Inmiddels heeft stedenbouwkundig bureau SAB het inrichtingsplan van Fase 1 en 2 uitgewerkt.

Net als Fase 1 bestaat Fase 2 uit meerdere woonbuurten met een eigen invulling, sfeer en karakter. De verschillen ontstaan door de openbare ruimte gevarieerd in te richten en door de bouw van woningen in diverse architectuurstijlen. In Fase 2 worden straks onder andere grondgebonden koopwoningen, huurwoningen, huurappartementen en een aantal bouwkavels aangeboden. In de woonbuurten wordt het waterrijk en groen wonen. Bekijk het inrichtingsplan van Fase 1 en Fase 2 en lees meer over de mooie omgeving op de website.

Lees meer over de omgeving

Fase 2A: 30 koopwoningen

Nu in verkoop!

In Fase 2A biedt Jansen Bouwontwikkeling 30 woningen aan, verdeeld over verschillende woningtypes: hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en een vrijstaande woning. De verkoop van de 30 woningen is donderdag 4 juli 2024 om 16.00 uur gestart. Alle verkoopdocumentatie staat online en je kunt je nu inschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur. In de 'Instructies en spelregels', die je bij de downloads van een bouwnummer terugvindt, lees je meer over het verkoopproces. Neem contact op met Dé Makelaars van Altena in Woudrichem als je vragen hebt over de woningen van Fase 2A.

Wil je ook duurzaam en gasloos wonen in de nieuwste wijk van Werkendam? Bekijk dan de woningen via de onderstaande button.

Bekijk de woningen op de situatiekaart

Planning Fase 2A

Verkoop gestart

De verkoop van Fase 2A, met 21 woningen in de woonbuurt 'In 't Veld' en 9 woningen in 'Op de Rieteilanden', is donderdag 4 juli 2024 om 16.00 uur gestart.
Op de website is nu alle informatie over de bouwnummers terug te vinden. Je kunt je in je account voor maximaal 10 bouwnummers inschrijven. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan op de website. Je kunt je hier inschrijven. Het inschrijfproces loopt tot maandag 19 augustus 2024, 9.00 uur.

Later worden er nog 14 woningen in Fase 2B in verkoop gebracht. Fase 2B omvat 14 woningen: 8 hoek- en tussenwoningen en 6 starterswoningen. Te zijner tijd volgt daar meer informatie over. Lees meer over de planning en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je over het aanbod geïnformeerd blijft.

Lees meer over de planning

Interesse?

Schrijf je in!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Lees dan het laatste nieuws en schrijf je in!

Inschrijven

Samenwerking

Achter de Schans

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Lees meer over het project

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl