Nieuwbouw Werkendam

Achter de Schans - Jansen Bouwontwikkeling

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het heeft een fraaie ligging achter een karakteristieke dijk, De Schans. Op deze website lees je alles over het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans.

Achter de Schans Fase 1

44 woningen in Fase 1A en 17 woningen in Fase 1B

In Fase 1A zijn er door Jansen Bouwontwikkeling 44 woningen aangeboden, verdeeld over verschillende woningtypes: 2 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 20 hoek- en tussenwoningen.
In Fase 1B zijn er 17 hoek- en tussenwoningen aangeboden, waaronder ook 10 starterswoningen. Bekijk de ligging van de woningen op de klikbare situatiekaart.

Bouw fase 1 gestart , laatste woningen nu met aantrekkelijke voorwaarden
Wil je ook gasloos wonen in de nieuwste wijk van Werkendam? Er zijn nog enkele eengezinswoningen beschikbaar. Nu de bouw gestart is, bieden wij deze woningen met verkoopprijzen vanaf € 397.000,- v.o.n. aan. De beschikbare twee-onder-één-kapwoningen worden aangeboden inclusief uitbouw van 1.20 of 2.40 meter, twee van deze woningen zijn inclusief zonnepanelen. Voor de laatste woningen geldt dat de grondkosten en vervallen bouwtermijnen tot 31 december 2023 rentevrij zijn. Mede daardoor heb je tot eind 2023 geen dubbele woonlasten. Je bent van harte welkom bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem. De makelaar kan je alles over het aanbod vertellen. Loop gerust binnen!

Bekijk de situatiekaart

Fase 1A en 1B

Verkoopplanning

De woningen van Fase 1A zijn op 21 april 2022 in verkoop gegaan. De 17 hoek- en tussenwoningen van Fase 1B zijn donderdag 13 oktober 2022 in verkoop gegaan. Binnen Fase 1A is er op 16 maart 2023 nieuw aanbod gekomen: 4 levensloopbestendige woningen (type S).

Er zijn nog enkele fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling. Bekijk het actuele aanbod. Interesse? Neem contact op met Dé Makelaars van Altena.

Lees meer over de verkoopplanning

Interesse?

Schrijf je in!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Samenwerking

Achter de Schans

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Lees meer over het project

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl