Nieuwbouw Werkendam

Achter de Schans - Jansen Bouwontwikkeling

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het heeft een fraaie ligging achter een karakteristieke dijk, De Schans. Op deze website lees je alles over het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling voor project Achter de Schans.

Er zijn nog enkele fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod. Interesse? Neem contact op met Dé Makelaars van Altena.

Bekijk het aanbod

Achter de Schans Fase 1

Woningaanbod

In Fase 1A heeft Jansen Bouwontwikkeling 44 woningen aangeboden, verdeeld over verschillende woningtypes:
- 2 vrijstaande woningen
- 22 twee-onder-één-kapwoningen
- 20 hoek- en tussenwoningen
In Fase 1B worden nog eens 17 hoek- en tussenwoningen aangeboden.

Download de situatiekaart van Fase 1 en bekijk de ligging van deze woningen.

Download de situatiekaart van Fase 1

Fase 1A en 1B

Verkoopplanning

De 44 woningen van Fase 1A zijn op 21 april 2022 in verkoop gegaan. De verkoop is op maandag 9 mei om 9.00 uur gesloten. Er zijn nog enkele fraai vormgegeven twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Standaard met 3 slaapkamers en een badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair. Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -koeling. Bekijk het actuele aanbod. Interesse? Neem contact op met Dé Makelaars van Altena.

De 17 woningen van Fase 1B gaan naar verwachting in het najaar van 2022 in verkoop. Ook deze verkoop verloopt via Dé Makelaars van Altena in Woudrichem.

Lees meer over de verkoopplanning

Woningaanbod Fase 1A

44 woningen

De woningtypes en de verkoopdocumentatie van de 44 hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen van Fase 1A vind je op de website. Er zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op de website. Heb je interesse, neem dan contact op met Dé Makelaars van Altena.

Bekijk het actuele aanbod van Fase 1A

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Samenwerking

Achter de Schans

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Lees meer over het project

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl