Woningen Fase 1B - VERKOCHT

17 Hoek- en tussenwoningen

In Fase 1B van Achter de Schans bouwt Jansen Bouwontwikkeling 17 nieuwbouwwoningen. Het betreft 13 tussenwoningen en 4 hoekwoningen, verdeeld over 7 typen. Lees hier meer over deze hoek- en tussenwoningen in de buurt 'In 't Veld' en bekijk de onderstaande impressies van deze woningen van CIER Architecten BNA.

Bekijk het aanbod!

VERKOCHT

Tussenwoningen type F | L | P

Er is volop keuze bij de tussenwoningen in Achter de Schans. Allereerst is er keuze in de ligging, maar ook het woningaanbod is erg uitgebreid. Daarnaast laat de uitstraling niets te wensen over: door variaties in gevelelementen, gedraaide daken en sprongen in de gevels ontstaat er een zeer levendig straatbeeld waarbij de woningen stuk voor stuk uniek zijn. In de buurt ‘In ‘t Veld' komen 13 tussenwoningen verdeeld over de 3 types F, L en P.

TYPE F
De tussenwoning van het type F bevindt zich in een blokje van drie woningen dat gesitueerd is nabij de centrale ontsluiting van woonbuurt ‘In ’t Veld’. Via de entree aan de voorzijde kom je in de ruime woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd en de tweede verdieping is naar wens zelf in te delen.

TYPE L (starterswoningen)
Via de entree van de 10 tussenwoningen van het type L, waar ook het toilet is gesitueerd, loop je de keuken binnen. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde die op het zuidoosten is georiënteerd. De eerste verdieping voorziet in twee ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen. Ook bevinden zich hier de installaties.

TYPE P
De 2 tussenwoningen van het type P vormen het architectonische accent van het woonblok aan de ringstraat. Het is vooral vanwege deze twee accenten dat het woonblok zijn unieke uitstraling krijgt. De entree zit aan de voorzijde en brengt je in de hal waar ook het toilet zich bevindt. De woonkamer aan de achterzijde kan optioneel uitgebreid worden voor nog meer woongenot. De keuken is aan de voorzijde gepositioneerd. De eerste verdieping voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen. De woningen zijn vanwege de afwijkende breedte en gedraaide daken aan zowel de voorzijde als achterzijde in de basis al extra ruim.

VERKOCHT

Hoekwoningen type H | K | M | N

Verdeeld over de twee woonblokken in woonbuurt ‘In ’t veld’ komen 4 prachtige hoekwoningen type H, K, M en N. Voor deze types is er keuze in ligging, uitvoering en grootte: kies je voor een woning met topgevel aan de groen ingerichte openbare ruimte? Of gaat je voorkeur uit naar een hoekwoning met zadeldak? Of wordt het de eyecatcher van deze woonbuurt met topgevels in de voorgevel en zijgevel? De woningen hebben gemeen dat alle gevels gerealiseerd worden in een rood genuanceerde baksteen.

TYPE H | M
De hoekwoningen van de types H en M worden gekenmerkt door de entree in de voorgevel. Het toilet bevindt zich in de hal en de ruime woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is aan de voorzijde gepositioneerd. De eerste verdieping voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen. Type H is in de basis iets breder dan type M, biedt ook de gelegenheid om op eigen terrein te parkeren en er kan optioneel voor een aangebouwde berging worden gekozen.

TYPE K
Via de entree aan de voorzijde kom je in de ruime woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd en de tweede verdieping is naar wens zelf in te delen. Stedenbouwkundig moest er iets speciaals gedaan worden op de hoek waar je de woonbuurt ‘In ’t Veld’ opkomt en dat is zeker gelukt met deze fraaie hoekwoning met zowel een topgevel in de voorgevel en in de zijgevel. Juist vanwege deze gevelaccenten krijgt de woning nog meer ruimte en indelingsmogelijkheden.

TYPE N
De hoekwoning van het type N wordt uitgevoerd met een topgevel; een accent dat door de architect verder alleen nog maar voor de twee-onder-één-kapwoningen is toegepast. De entree zit ook bij dit type aan de voorzijde en brengt je in de hal waar ook het toilet zich bevindt. De woonkamer aan de achterzijde kan optioneel uitgebreid worden voor nog meer woongenot. De keuken is aan de voorzijde gepositioneerd. De eerste verdieping voorziet in drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is het mogelijk om zelf een indeling aan te brengen.

Duurzaam en gasloos wonen met balansventilatie, een warmtepomp met bodembron, vloerverwarming en -vloerkoeling

Interesse?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Heb je interesse in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling in deze nieuwe wijk van Werkendam? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl