Verkoopplanning

Lees hieronder meer over de verkoopplanning van de woningen. Interesse? Check jouw financiële mogelijkheden via de financiële toets.

Achter de Schans Fase 2

Globale planning

In Fase 2 ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling in totaal 44 woningen. In Fase 2 worden straks onder andere grondgebonden koopwoningen, huurwoningen, huurappartementen en een aantal bouwkavels aangeboden. De verkoop start in het voorjaar van 2024 met minimaal 9 woningen in de wijk 'Op de Rieteilanden'. Deze woningen zijn van de hand van Schippers Architecten BNA. Bekijk de eerste impressie van deze woningen bij 'Nieuws' op de website.

In de wijken 'In 't Veld' en 'Aan de Dijk' bieden wij te zijner tijd 21 woningen (van de hand van CIER Architecten BNA) en 14 woningen (van de hand van Schippers Architecten BNA) aan. Via deze link is een afbeelding met de wijkindeling te zien.

Lees het laatste nieuws

Achter de Schans | Fase 1A en 1B

Verkoopplanning

Verkoopplanning eerste aanbod Fase 1A
Het aanbod van Fase 1A is verdeeld over twee buurten:
- 2 vrijstaande woningen (buurt I: ‘Op de Rieteilanden’)
- 10 twee-onder-één-kapwoningen (buurt I: ‘Op de Rieteilanden’)
- 4 twee-onder-één-kapwoningen (buurt II: ‘In ’t Veld’)
- 8 levensloopbestendige woningen (buurt II: ‘In ’t Veld’)
- 20 hoek- en tussenwoningen (buurt II: ‘In ’t Veld’)
De verkoop van het eerste aanbod woningen van Fase 1A is op donderdag 21 april 2022 gestart. Er staat nog een enkele fraaie twee-onder-één kapwoningen te koop. Binnen Fase 1A zijn op 24 november 2022 4 levensloopbestendige woningen, type R, aangeboden. Op 16 maart 2023 is dat aanbod aangevuld met 4 levensloopbestendige woningen, type S. Bekijk het actuele aanbod.

Verkoopplanning Fase 1B
Op donderdag 13 oktober 2022 is de verkoop van de woningen van Fase 1B begonnen. Het betreft 17 hoek- en tussenwoningen, waaronder ook 10 starterswoningen (buurt II: ‘In ’t Veld’). Bekijk het actuele aanbod op de klikbare situatiekaart.

Bekijk het actuele aanbod

Check jouw financiële mogelijkheden

Financiële toets

Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel haalbaar is in jouw of jullie situatie, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing.

Download de financiële zekerheidsstelling

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Dé Makelaars van Altena
www.demakelaarsvanaltena.nl