Wonen in Werkendam

De levendige Werkense Polder

De Heemtuinen wordt gebouwd in uitbreidingswijk Werkense Polder in Werkendam. Het gebied kenmerkt zich door een mix van appartementen, rij-, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Werkense Polder is een nieuwe, fraaie en levendige wijk, die beschikt over een basisschool. Op steenworp afstand ligt sportpark De Zaaier. En binnen enkele minuten rijdt u de A27 op.

Het dorp Werkendam maakt met zijn ruim 11.000 inwoners deel uit van de gemeente Werkendam, die verder de dorpen Sleeuwijk, Dussen, Hank en Nieuwendijk omvat. Totaal telt de gemeente ruim 24.000 inwoners.

Het is van oudsher een plattelandsgemeente, die door de jaren is verrijkt met een breed aanbod aan eigentijdse voorzieningen, waaronder een uitgebreid aanbod winkels voor de dagelijkse levensbehoefte. U vindt er slagers, bakkers, supermarkten en groentewinkels. Maar ook modezaken, bloemisten en cadeaushops.

Centraal, groen en waterrijk

Werkendam kent een rijk verenigingsleven. Sportievelingen kunnen kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden in dorp en nabije omgeving.

De inwoners tonen in van oudsher een sterke verbondenheid met het water en de natuur. Het nabijgelegen Nationaal Park De Biesbosch is een uniek natuurgebied. Samen met rivier De Merwede vormt het een paradijs voor dierenliefhebbers, wandelaars en waterrecreanten.

De steden Gorinchem, Dordrecht en Breda liggen in de directe omgeving en zijn uitstekend bereikbaar.

VanderBrugge-logo.png

Interesse?

Schrijf u nu in voor de nieuwbouwwoningen De Heemtuinen Werkendam.

Inschrijven